Taxi Diensten

Taxi Delft, Pijnacker, Nootdorp en omstreken

Voor een taxi in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Ypenburg, Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek en omgeving belt u Taxi Concurrent. Of u naar een ziekenhuis, een vliegveld (Schiphol/ Eindhoven-/ Rotterdam Airport) of gewoon naar het centrum van Delft gaat voor een dagje uit, met Taxi Concurrent bent u verzekerd van een onbezorgde reis.

Het wagenpark van Taxi Concurrent bestaat uit nieuwe, nette wagens (uiteraard rookvrij) die allen zijn voorzien van een moderne boardcomputer, navigatiesysteem, camerabewaking en natuurlijk airconditioning.

Ook luchthavenvervoer

Zowel voor zakelijk als particuliere klanten verzorgt Taxi Concurrent regelmatig vervoer naar Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Daarbij hanteren we interessante tarieven; zie onze pagina luchthavenvervoer voor meer informatie.

Taxi voor bruiloft, rouw- en volgvervoer

Ook voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, rouw- en volgvervoer bent u bij Taxi Concurrent aan het juiste adres. Tevens verzorgen we het vervoer van groepen en schoolvervoer.

Zakelijke taxiservice

Taxi Concurrent biedt de uitgebreidste taxiservice van Delft, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Delfgauw en Ypenburg. Met onze representatieve voertuigen brengen wij u en uw relaties naar iedere locatie in binnen- en buitenland. We bieden u:
  • Een luxe representatieve taxi.
  • Uw waardevolle zakelijke relatie wordt gegarandeerd correct behandeld.
  • Aantrekkelijke tarieven.
  • Achteraf betalen per factuur is mogelijk

Ook taxibussen voor groepsvervoer

Taxiconcurrent biedt ook taxivervoer aan voor groepen, bijvoorbeeld met behulp van een taxibus. Interesse in groepsvervoer met bijvoorbeeld een taxibus van Taxi Concurrent? Reserveer altijd van tevoren zodat we kunnen zorgen dat de juiste auto(‘s) en/of taxibus(sen) voor u klaar staat / staan.

Taxi reserveren?

Een taxi reserveren is mogelijk met behulp van het reserveringsformulier. Direct een taxi nodig? Bel ons dan op 015 - 3611 444

Waarom Taxi Concurrent?

  • Goede service
  • Comfortabel
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar