Taxi Bergschenhoek

Voor een taxi in en om Bergschenhoek: Taxi Concurrent

Taxi Concurrent biedt zakelijk en particulier taxivervoer in Bergschenhoek en omliggende regio’s. Onze taxi’s rijden al sinds 2003 zeven dagen per week in de omgeving van Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Delft en onze chauffeurs kennen daardoor feilloos de weg.

Taxi nodig in Bergschenhoek of omgeving?

Op zoek naar een taxi in Bergschenhoek of omgeving? Bel ons dan op 015 - 3611 444. Het is ook mogelijk om online een taxi te reserveren met het reserveringsformulier. Uiteraard ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering, zodat u zeker weet dat de taxi op het gewenste moment voor u klaar staat.

Luchthavenvervoer

Ontspannen op vakantie? Zorgeloos een zakenreis tegemoet? Laat u dan door Taxi Concurrent van en naar het vliegveld vervoeren. De comfortabele taxi’s van Taxi Concurrent brengen en halen dagelijks reizigers van en naar de Nederlandse luchthavens, zoals Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Lees hier meer over luchthavenvervoer.

Ook groepsvervoer Bergschenhoek

U kunt Taxi Concurrent ook inschakelen voor het vervoer van groepen in Bergschenhoek en omgeving (bijvoorbeeld met een taxibus). Bent u op zoek naar groepsvervoer? Laat het ons dan tijdig weten zodat we de juiste taxi’s en / of taxibus voor u kunnen reserveren en deze op tijd voor u klaar staat.

Goede service, comfortabel, betaalbaar, betrouwbaar

De vriendelijke en betrouwbare chauffeurs van Taxi Concurrent bieden u vanuit een luxe auto de kwaliteit en service die u van een professioneel en ervaren taxibedrijf mag verwachten. Op basis van deze pijlers is het altijd onze doelstelling om onze klanten te garanderen van een zorgeloze reis.

Betaal de taxi met PIN of Creditcard

Taxi Concurrent beschikt over een solide wagenpark met representatieve taxi’s die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard beschikken al onze wagens over airconditioning, een moderne boardcomputer en navigatiesysteem. Ook is het in al onze taxi’s mogelijk om uw reis per PIN of Creditcard af te rekenen. 

Waarom Taxi Concurrent?

  • Goede service
  • Comfortabel
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar