Taxi Zoetermeer

Taxi in Zoetermeer? Bel Taxi Concurrent op 015 - 3611 444

Voor Zoetermeer is Taxi Concurrent de taxiservice met de scherpste tarieven. Onze taxi’s rijden van en naar Zoetermeer op alle denkbare bestemmingen; variërend van de plaatselijke horecagelegenheden en partycentra tot ziekenhuizen en andere zorg(instellingen).

Taxi Zoetermeer Reserveren

Op zoek naar een taxi in Zoetermeer of omgeving? Bel ons dan op 015 - 3611 444 of gebruik het online reserveringsformulier om een taxi te reserveren voor een later moment.

Van of naar Zoetermeer met een servicegerichte taxi

Bij al onze taxiritten staan onze kernwaarden kwaliteit & service hoog in het vaandel. Als passagier merkt u dit in de zeer correcte houding van onze chauffeurs, maar ook in onze comfortabele taxi’s. Ons gehele wagenpark is van alle gemakken voorzien (moderne boardcomputer, airconditioning, navigatiesysteem, etc.) en u kunt in onze taxi’s ook betalen met PIN en Credit Card.

Taxi van Zoetermeer naar Schiphol en andere luchthavens

Taxi Concurrent verzorgt tevens luchthavenvervoer voor Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Schakelt u onze taxi in voor een rit van Zoetermeer naar een luchthaven en / of terug? Reserveer dan tijdig via het reserveringsformulier, zodat wij kunnen zorgen dat de taxi op tijd voor u klaar staat.

Zakelijk taxivervoer Zoetermeer

Onze taxi’s worden vaak ingezet voor zakelijk taxivervoer in Zoetermeer en omgeving. Daarbij hebben we ondertussen veel vaste klanten die hebben ervaren hoe zorgeloos het vervoer met Taxi Concurrent altijd verloopt. Door onze goede service en stiptheid weten onze klanten dat ze onze taxi’s zonder enige twijfel kunnen inschakelen voor bijvoorbeeld het directievervoer, maar vaak ook voor vervoer van (potentiële) zakelijke relaties. Bij zakelijk taxivervoer is het uiteraard altijd mogelijk om de betaling achteraf op factuurbasis overeen te komen.

Taxibus Zoetermeer

Bent u op zoek naar een taxibus in Zoetermeer? Of een andere vorm van groepsvervoer? Dan bent u bij Taxi Concurrent aan het juiste adres. Met onze taxibus verzorgen we allerhande groepsvervoer, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden als familiedagen en vrijgezellenfeesten. 

Waarom Taxi Concurrent?

  • Goede service
  • Comfortabel
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar